Και λίγα λόγια για εμάς…

Η ουσία για μας είναι μια. Μέγιστη δυνατή ποιότητα, όσο το δυνατόν πιο οικονομικά, ώστε να απολαμβάνουν οι δημιουργοί, οι καταναλωτές και όσοι μας έχουν ανάγκη.

We love what we do

Κάναμε το χόμπι μας επάγγελμα πριν από αρκετά χρόνια. Με το πέρασμα των ετών και επηρεασμένοι από τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, οι πεποιθήσεις και τα αισθήματα που έχουμε σαν άνθρωποι, μοιραία επηρεάζουν και τη δουλεία μας.

Ποιότητα προσιτή σε όλους

Παράλληλα, δραστηριοποιούμενοι κατά κύριο λόγο στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, συνειδητοποιήσαμε πως για αρκετό κόσμο πλέον, η καθημερινότητα είναι σκληρή και οι στιγμές ευτυχίας και χαλάρωσης ελάχιστες. Πολλές φορές, ένα αίσθημα ηρεμίας, προέρχεται από τα απλά πράγματα. Θελήσαμε να κάνουμε λοιπόν τα προϊόντα μας τα καλύτερα value for money προϊόντα, ώστε να είναι προσιτά σε όλους , προκειμένου να τα απολαμβάνουν σε καθημερινή βάση και όσο το δυνατόν πιο οικονομικά.

Είμαστε ενάντια στο σύγχρονο marketing, το οποίο δίνει βάση στο φαίνεσθαι και όχι στην ίδια την αξία των προϊόντων. Ενάντια σε αρωματικά κεριά, wax melts και diffusers άγνωστης προέλευσης και αμφιβόλου ποιότητος, που διαφοροποιούνται από ένα αυτοκόλλητο. Ενάντια σε έννοιες όπως premium και luxury που με ευκολία λέγονται χωρίς όμως να έχουν καμία σχέση με το προϊόν. Ενάντια σε κοινότυπο promo για αρώματα που σε ταξιδεύουν και σου ξυπνάνε αναμνήσεις.

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας… : Η εταιρεία Kerino SKG, δραστηριοποιείται στην κατασκευή χειροποίητων κεριών παντός  τύπου, έχοντας δημιουργήσει μια μοναδική εξειδίκευση στο χώρο της μαζικής εστίασης (ΗΟ.RE.CA), της λιανικής αγοράς αλλά και των προσωποποιημένων εταιρικών δώρων. Τα κεριά Kerino SKG εκτός από πηγή φωτός, αποτελούν και αντικείμενο Lifestyle. Φωτίζουν, διακοσμούν και αρωματίζουν. Ένα πλήθος από trendy, casual ή classic σχέδια, ομορφαίνουν το χώρο σας ανταποκρινόμενα σε κάθε στυλ, ιδανικά για τις ιδιαίτερες στιγμές σας.

Tόσο η άριστη ποιότητα των Ά υλών που χρησιμοποιούμε όσο και οι after-sales υπηρεσίες μας, μας έχουν αναγάγει στον κορυφαίο συνεργάτη στο χώρο του κεριού ορισμένων εκ των μεγαλύτερων εστιατορίων, μπαρ και ξενοδοχειακών μονάδων της χώρας καθώς και καταστημάτων λιανικής πώλησης, τιμώντας μας με μακροχρόνιες συνεργασίες.

Τα προϊόντα μας, είναι όλα χειροποίητα. Τα αρωματικά κεριά καθώς και τα wax melts είναι vegan απο 100% σόγια. Kάθε μια δημιουργία, φτιάχνεται με μεράκι, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι το τελικό προϊόν, θα σας προσφέρει όλα αυτά που επιθυμούμε